Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Sal, grasa, ácido y calor: el arte de dominar cuatro elementos de la buena cocin

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Twarda
Książka Sal, grasa, ácido y calor: el arte de dominar cuatro elementos de la buena cocin SAMIN NOSRAT
Kod Libristo: 21075732
Wydawnictwo NEO-PERSON, listopad 2017
La innovadora creación culinaria de la chef Samin re?eja una ambiciosa manera de concebir la cocina.... Cały opis
? points 93 b
157.83
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Witcher - Blood of Elves Andrzej Sapkowski / Miękka
common.buy 42.77
TOP
Essentialism Greg McKeown / Miękka
common.buy 53.73
TOP
Sekiro: Shadows Die Twice Official Artworks FromSoftware Inc. / Miękka
common.buy 173.69
TOP
Dog Man 9: Grime and Punishment Dav Pilkey / Twarda
common.buy 48.75
Encyclopedia of Chart Patterns, Third Edition Thomas N. Bulkowski / Twarda
common.buy 511.81
Blessed Monsters / Twarda
common.buy 82.75
Historia literatury włoskiej Żaboklicki Krzysztof / Miękka
common.buy 87.54
Wyprzedaż
Language of Coaching Nicklaas C. Winkelman / Miękka
common.buy 172.09
Taking Stock of Shock Mitchell Orenstein / Miękka
common.buy 140.88
Tiepolo Giovanni B. Tiepolo / Twarda
common.buy 52.34
Runaway Groomsman / Miękka
common.buy 40.27
Olfato de gato FLORENTINO PAREDES GARCIA / Miękka
common.buy 27.81

La innovadora creación culinaria de la chef Samin re?eja una ambiciosa manera de concebir la cocina.En esta obra, una auténtica master class para todo tipo de lectores,la autora revela su sencilla pero revolucionaria flosofía basada endécadas de experiencia, que resume de la siguiente manera: para quetodo lo que cocines quede delicioso tienes que hacer buen uso de tansolo cuatro elementos. Y esos elementos son la SAL, que realza elsabor, la GRASA, que transporta el gusto y genera textura, el ÁCIDO,que equilibra el sabor, y el CALOR, que fnalmente determina la textura del alimento.Gracias a sus explicaciones sobre los procedimientos y los principiosde la buena cocina, este libro enseñará e inspirará a una nuevageneración de cocineros a tomar mejores decisiones y a preparar platos deliciosos guiados por su instinto y el conocimiento de estas cuatroclaves esenciales.

Informacje o książce

Pełna nazwa Sal, grasa, ácido y calor: el arte de dominar cuatro elementos de la buena cocin
Autor SAMIN NOSRAT
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 480
EAN 9788415887270
Kod Libristo 21075732
Wydawnictwo NEO-PERSON
Waga 1310
Wymiary 190 x 239 x 38
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo