Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Salt, Fat, Acid, Heat

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat
Kod Libristo: 15188602
Wydawnictwo Canongate Books Ltd, maj 2017
A beautifully illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professio... Cały opis
? points 86 b TOP TOP
146.09
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Creative Act Rick Rubin / Twarda
common.buy 107.04
TOP
The Subtle Art of Not Giving A F*ck Mark Manson / Miękka
common.buy 63.28
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.42
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.56
TOP
The Design of Everyday Things Donald Arthur Norman / Miękka
common.buy 69.78
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 132.37
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 157.00
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.45
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.40
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.44
TOP
The 5 AM Club Robin Sharma / Miękka
common.buy 74.59
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 131.87
TOP
Baked to Perfection Katarina Cermelj / Twarda
common.buy 95.42
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.87

A beautifully illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professional experience into just four simple elements. Destined to be a classic, Salt, Fat, Acid, Heat just might be the last cookbook you'll ever need: Samin's clear, warm, and informative lessons will give you the confidence and instincts to unshackle yourself from the tyranny of following a recipe.

Informacje o książce

Pełna nazwa Salt, Fat, Acid, Heat
Autor Samin Nosrat
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 480
EAN 9781782112303
ISBN 1782112308
Kod Libristo 15188602
Wydawnictwo Canongate Books Ltd
Waga 1486
Wymiary 195 x 238 x 47
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Laws of Human Nature Robert Greene / Miękka
common.buy 57.67
TOP
It Didn't Start With You Mark Wolynn / Miękka
common.buy 60.07
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 131.87
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.45
TOP
Floriography Jessica Roux / Twarda
common.buy 65.18
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Miękka
common.buy 65.18
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.66
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 228.00
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.18
TOP
Shogun James Clavell / Miękka
common.buy 55.47
TOP
Celestial One Line a Day Yao Cheng / Pamiętnik
common.buy 53.96
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Twarda
common.buy 163.81
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 179.63
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.31
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Miękka
common.buy 155.60
TOP
1776 David McCullough / Miękka
common.buy 62.08

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo