Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Science of Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Science of Cooking Peter Barham
Kod Libristo: 04416659
Wydawnictwo Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG, październik 2000
A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an... Cały opis
? points 190 b
323.81
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 174.58
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.21
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 144.31
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Twarda
common.buy 187.00
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 334.73
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 154.03
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.79
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.55
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Twarda
common.buy 123.66
Science of Spice Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 87.78
Made in India Meera Sodha / Twarda
common.buy 115.44
Dining In Alison Roman / Twarda
common.buy 115.44
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Twarda
common.buy 218.98
Tokyo New Wave Andrea Fazzari / Twarda
common.buy 137.49

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. Food preparation and cookery involve many processes which are well described by the physical sciences. Understanding the chemistry and physics of cooking should lead to improvements in performance in the kitchen. For those of us who wish to know why certain recipes work and perhaps more importantly why others fail, appreciating the underlying physical processes will inevitably help in unravelling the mysteries of the "art" of good cooking.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo