Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Science of Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Science of Cooking DK
Kod Libristo: 15974977
Wydawnictwo DK Publishing (Dorling Kindersley), wrzesień 2017
Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fund... Cały opis
? points 57 b
98.33
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 164.69
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 88.57

Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques.Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than

Informacje o książce

Pełna nazwa Science of Cooking
Autor DK
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 256
EAN 9781465463692
ISBN 1465463690
Kod Libristo 15974977
Waga 11
Wymiary 262 x 217 x 28
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 164.29
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 132.91
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 136.74
TOP
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 120.96
TOP
Daisy Jones and The Six Taylor Jenkins Reid / Miękka
common.buy 33.87
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 376.94
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 88.57
TOP
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Miękka
common.buy 278.11
TOP
Before Your Memory Fades Toshikazu Kawaguchi / Miękka
common.buy 89.28
TOP
Mercury and Me JIM HUTTON / Miękka
common.buy 55.69
TOP
Story of Food DK / Twarda
common.buy 113.91
BIG. Hot to Cold. An Odyssey of Architectural Adaptation Bjarke Ingles Ingles / Miękka
common.buy 164.49
Art Of Super Mario Odyssey Nintendo / Twarda
common.buy 156.24
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Twarda
common.buy 415.15

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo