Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Science of Good Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Science of Good Cooking Cook'S Illustrated
Kod Libristo: 02435940
Wydawnictwo America's Test Kitchen, październik 2012
In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen....
? points 128 b
219.16
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 174.52
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 174.73
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 138.42
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 147.54
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 396.10
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.42
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 253.67
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 198.80
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.31
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 154.16
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 581.17
TOP
Flavor Equation / Twarda
common.buy 114.34
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 253.67
Falastin: A Cookbook Tara Wigley / Twarda
common.buy 110.23

In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen. Unlike other food science books, this is a direct andpractical connection between the science and the cooking divided into 50 coreprinciples.

Informacje o książce

Pełna nazwa Science of Good Cooking
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 504
EAN 9781933615981
ISBN 1933615982
Kod Libristo 02435940
Waga 1856
Wymiary 231 x 271 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 335.02
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 254.37
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Twarda
common.buy 85.65
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 144.43
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.42
TOP
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Twarda
common.buy 150.25
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.80
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.09
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.43
TOP
Resilient Farm and Homestead Ben Falk / Miękka
common.buy 161.38
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.66
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.14
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 395.40
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.31

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo