Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti

Język WłoskiWłoski
Książka Twarda
Książka scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti Stuart Farrimond
Kod Libristo: 36815809
Wydawnictwo Gribaudo, czerwiec 2020
Quali sono gli utensili essenziali per una cucina a prova di chef? Come riconoscere non solo il pesc... Cały opis
? points 75 b
126.92
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Quali sono gli utensili essenziali per una cucina a prova di chef? Come riconoscere non solo il pesce di qualità, ma anche un taglio di carne? Come funziona il forno, e quali sono i segreti per una cottura impeccabile? È vero che le diverse zone della lingua percepiscono gusti differenti? In questo libro, a metà strada fra cucina e scienza, scoprirete le risposte a queste e a molte altre domande.

Informacje o książce

Pełna nazwa scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti
Język Włoski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2020
Liczba stron 256
EAN 9788858026274
Kod Libristo 36815809
Wydawnictwo Gribaudo
Waga 1350
Wymiary 263 x 265 x 28
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo