Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl B. Heller
Kod Libristo: 12091341
Wydawnictwo APPLEWOOD, grudzień 2000
Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the sa...
? points 50 b
84.64
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


European Company Law Stefan Grundmann / Miękka
common.buy 1 198.82
Apple Tree Yard Louise Doughty / Miękka
common.buy 72.58
Star Bright SHEILA TRACY / Miękka
common.buy 96.51

Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the safe and delicious curing of meat products.

Informacje o książce

Pełna nazwa Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl
Autor B. Heller
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2001
Liczba stron 308
EAN 9781429010061
ISBN 1429010061
Kod Libristo 12091341
Wydawnictwo APPLEWOOD
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo