Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Sensory Analysis for the Development of Meat Products

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Sensory Analysis for the Development of Meat Products Jose Rodriguez
Kod Libristo: 35761707
Wydawnictwo Elsevier Books, styczeń 2022
Sensory Analysis for the Development of Meat Products: Methodological Aspects and Practical Applicat... Cały opis
? points 502 b
853.52
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 101.30
Elements of Pizza Ken Forkish / Twarda
common.buy 103.79
A Sky Painted Gold / Miękka
common.buy 44.46
Understanding Wine Chemistry Andrew Waterhouse / Twarda
common.buy 556.28
Wine Sensory Faults / Twarda
common.buy 257.25
Food Formulation / Twarda
common.buy 830.38
Emerging Technologies in Meat Processing Enda Cummins / Twarda
common.buy 953.63
Meat Processing Technology - an Overview Preetha Palanisamy / Miękka
common.buy 153.25

Sensory Analysis for the Development of Meat Products: Methodological Aspects and Practical Applications highlights the application of sensory analysis in the development of meat products.  This book begins with an introduction that presents the background and historical aspects of sensory evaluation on the characterization and development of meat products. Divided into two sections, the first presents and discusses fundamental concepts, methodological approaches, statistical analysis and innovative methods to describe meat products with a sensory approach. The second section presents case studies using these approaches and methods in the context of meat products. Chapter features include definitions, applications, literature reviews, recent developments, methods, and end of chapter glossaries.  Researchers in sensory analysis and meat processing, as well as new product developers, will benefit from Sensory Analysis for the Development of Meat Products: Methodological Aspects and Practical Applications.  Discusses the use of sensory analysis as a tool for the development of meat productsExplores characterization, quality, processing, new ingredients, shelf life, consumer studies, and health aspects of meat products with special focus on sensory attributesContains case studies highlighting sensory approaches and methods in the context of meat products

Informacje o książce

Pełna nazwa Sensory Analysis for the Development of Meat Products
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 254
EAN 9780128228326
Kod Libristo 35761707
Wydawnictwo Elsevier Books
Waga 548
Wymiary 235 x 191 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo