Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More Jeremy Schmid
Kod Libristo: 07177114
Wydawnictwo NEW HOLLAND PUBLISHERS, luty 2015
Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the... Cały opis
? points 51 b
87.17
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Mehndi Designs Marty Noble / Miękka
common.buy 40.41
Rivera Andrea Kettenmann / Twarda
common.buy 65.75
Atlantis World A. G. Riddle / Miękka
common.buy 37.70
Buildings Must Die Stephen Cairns / Miękka
common.buy 98.33
9/11 Commission Report National Commission on Terrorist Attacks / Miękka
common.buy 52.78
RxJS in Action Paul P. Daniels / Miękka
common.buy 228.44
Bound Benedict Jacka / Miękka
common.buy 29.95
Zapowiedź
Honest: My Story So Far Tulisa Contostavlos / Miękka
common.buy 60.82
Pearl Simon Armitage / Miękka
common.buy 51.27
How to Use Yoga Mira Melhta / Miękka
common.buy 47.25
Coaching Bible Wendy Jago / Miękka
common.buy 176.15
American Beauty: the Shooting Script Alan Ball / Miękka
common.buy 80.83
Marie And Mary Nigel Tranter / Miękka
common.buy 37.19
Ant and Snail Paul Shipton / Miękka
common.buy 27.04
Zapowiedź
Reality Frame Brian Clegg / Twarda
common.buy 93.00
PopCo Scarlett Thomas / Miękka
common.buy 60.12

Smoking is an ancient method of preserving and addingtaste that has been revived and now a days the rangeof foods that can be smoked is limitless, as chef JeremySchmid shows in this delicious collection of some of hismost loved dishes. Everyone enjoys the sweet salty qualities of smokedmeat and fish caramelized on the outside, with a softtender inside and a taste that lingers long after the mealis over. Mastering the art of making pastrami, bacon, chorizosausages and larger shoulder cuts may take a little timebut the results are worth the effort. Fish and seafood is a quicker process, and there arelots of recipes to showcase the superb qualities ofsmoking. Try Jeremy s Smoked Sausage Cassoulet, SmokedVenison with Apple Chutney & Port Wine Puree, Battered Smoked Oysters, or Mexican Smoked CornSalad, with Roast Apricots and Smoked"

Informacje o książce

Pełna nazwa Smoked: How to Cure & Prepare Meat, Seafood, Vegetables, Fruit & More
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 160
EAN 9781742576381
ISBN 1742576389
Kod Libristo 07177114
Waga 784
Wymiary 270 x 220 x 18
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo