Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Kod Libristo: 36317121
Wydawnictwo COUNTRYMAN PR, styczeń 2022
? points 64 b TOP TOP
109.56
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Perfect Loaf / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Ashtanga Yoga David Swenson / Miękka
common.buy 109.56
TOP
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Taste Stanley Tucci / Miękka
common.buy 47.56
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.73
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Miękka
common.buy 155.63
Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Twarda
common.buy 97.94
Bread Book Jennifer Latham / Twarda
common.buy 128.89
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Twarda
common.buy 135.90
Modern Sourdough Michelle Eshkeri / Twarda
common.buy 169.45
Zapowiedź
Weber's Barbecue Bible Jamie Purviance / Twarda
common.buy 138.20

Informacje o książce

Pełna nazwa Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2022
Liczba stron 304
EAN 9781682687000
ISBN 1682687007
Kod Libristo 36317121
Wydawnictwo COUNTRYMAN PR
Waga 1228
Wymiary 205 x 261 x 26
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Sourdough Whisperer / Miękka
common.buy 81.01
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Miękka
common.buy 77.31
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 179.67
Baking Yesteryear / Twarda
common.buy 82.12
Sourdough School Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 107.05
Flour Power / Twarda
common.buy 113.46

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo