Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Starter Cultures in Food Production

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Kod Libristo: 10000401
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, luty 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Cały opis
? points 545 b
934.49
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Twarda
common.buy 630.93
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Twarda
common.buy 1 171.48
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Twarda
common.buy 541.94
Zapowiedź
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Twarda
common.buy 302.04
Love & Life Sherlock K Pippins / Miękka
common.buy 33.37
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Twarda
common.buy 396.85
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Twarda
common.buy 1 107.93
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Miękka
common.buy 296.81
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Miękka
common.buy 59.31
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Twarda
common.buy 318.53
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Twarda
common.buy 987.27

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Informacje o książce

Pełna nazwa Starter Cultures in Food Production
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Kod Libristo 10000401
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 990
Wymiary 252 x 179 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo