Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Summer Cooking

Książka Summer Cooking Elizabeth David
Kod Libristo: 04397346
Wydawnictwo Penguin Books, lipiec 2011
Summer Cooking - first published in 1955 - is Elizabeth David's wonderful selection of dishes, for t... Cały opis
? points 36 b
60.53
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 182.99
Sex at Dawn Christopher Ryan / Twarda
common.buy 84.76
Networks of Innovation Ilkka Tuomi / Twarda
common.buy 843.29
Beyond the Visible and the Material Laura M. Rival / Miękka
common.buy 376.26
Pilipino through Self-Instruction John U. Wolff / Miękka
common.buy 181.79
Labor in a New Land Stephen Innes / Miękka
common.buy 199.15
Introducing Consciousness David Papineau / Miękka
common.buy 42.27
Neoplatonic Saints / Miękka
common.buy 263.97
Morning After Earth Day Mary Graham / Miękka
common.buy 135.92

Summer Cooking - first published in 1955 - is Elizabeth David's wonderful selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to prepare and based on seasonal ingredients. Elizabeth David shows how an imaginative use of herbs can enhance even the simplest meals, whether egg, fish or meat, while her recipes range from a simple salade nicoise to strawberry souffle. Finally, Summer Cooking has chapters on hors d'oeuvres, summer soups, vegetables, sauces and sweets that are full of ideas for fresh, cool food all summer long. "Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read". (Express on Sunday). "Britain's most inspirational food writer". (Independent). "When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page". (Guardian). "Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read". (Express on Sunday). Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Informacje o książce

Pełna nazwa Summer Cooking
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 272
EAN 9780241956212
ISBN 0241956218
Kod Libristo 04397346
Wydawnictwo Penguin Books
Waga 194
Wymiary 131 x 197 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo