Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku

Język PolskiPolski
Książka Twarda
Książka Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku Platon Dolivier
Kod Libristo: 32831678
Wydawnictwo Jedność, październik 2019
Szefowie kuchni z prestiżowej szkoły gotowania Cordon Bleu prezentują ponad 100 przepisów cukiernicz... Cały opis
? points 54 b
92.03
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 179.56
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
El tiempo entre costuras MARIA DUEÑAS / CD Audio
common.buy 34.94
Kot Biznesik Arkadiusz Błażyca / Twarda
common.buy 42.45
LA MITAD DE LA VERDAD ZYGMUNT MILOSZEWSKI / Twarda
common.buy 43.16
Gotowanie dla geeków wyd. 2 Jeff Potter / Miękka
common.buy 58.88

Szefowie kuchni z prestiżowej szkoły gotowania Cordon Bleu prezentują ponad 100 przepisów cukierniczych zilustrowanych i objaśnionych krok po kroku. Jest to propozycja różnorodnych przepisów: od wielkich popularnych klasyków ciastkarstwa (typu ciasto opera czekoladowo-pistacjowe, ciasto Trzech Króli, tort szwarcwaldzki, placek z truskawkami, makaroniki z malinami itd.); poprzez łatwe, rodzinne przepisy (czekoladowe micuits, muffiny z mango i z czekoladą, gorące suflety waniliowe, tartę Tatin z jabłkami itd.); po przepisy innowacyjne (ptysie z yuzu i z czekoladą, kostki waniliowe z fiołkami krystalizowanymi, tartaletki czekoladowo-ślazowe, tort z aloesem i z poziomkami itd.). Pod koniec książki znajduje się opis przyborów cukierniczych i składników potrzebnych do przygotowania deserów oraz podstawowych ciast.Wszystkie przepisy są zilustrowane, często towarzyszy im porada szefa kuchni.Szkoła Cordon Bleu dzieli się wszystkimi sekretami cukierniczymi i Czytelnik naprawdę może zostać prawdziwym cukiernikiem. Szkoła Cordon Bleu została założona w Paryżu w roku 1895. Z czasem powstała światowa sieć tych elitarnych szkół kształcących profesjonalistów i amatorów gotowania. Nauczycielami są tam laureaci wielkich, francuskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych. Są pasjonatami gotowania i z chęcią przekazują swoją wiedzę i doświadczenie studentom z całego świata.

Informacje o książce

Pełna nazwa Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Język Polski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2019
Liczba stron 512
EAN 9788381440400
ISBN 978-83-8144-040-0
Kod Libristo 32831678
Wydawnictwo Jedność
Waga 2520
Wymiary 286 x 235 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Dotcom Secrets Russel Brunson / Miękka
common.buy 65.19
TOP
Mountaineering: The Freedom of the Hills The Mountaineers / Miękka
common.buy 115.87
TOP
Personal MBA Josh Kaufman / Miękka
common.buy 60.78
TOP
Getting Past Your Past Francine Shapiro / Miękka
common.buy 60.88
TOP
Don't Stop Me / Miękka
common.buy 67.79
Oddasz fartucha Tomasz Strzelczyk / Twarda
common.buy 52.87
Zapowiedź
Leo Rojas (Deluxe Edition) / CD Audio
common.buy 103.05
Meditace jako myšlení srdcem Arthur Zajonc / Książka
common.buy 50.87
Zapowiedź
Dovolená očima delegátky Jitka Herzánová / Twarda
common.buy 44.86
Anatomie pocitu úžasu Antonín Kudláč / Miękka
common.buy 32.74
Travel by Design Michael Boodro / Twarda
common.buy 505.57
Austriacka Szkola Ekonomii dla inwestorow Mark Skousen / Miękka
common.buy 30.04

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo