Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Tacos, Tortas, and Tamales

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Tacos, Tortas, and Tamales Roberto Santibanez
Kod Libristo: 04462349
Wydawnictwo Houghton Mifflin Harcourt, październik 2012
Discover the flavors of Mexican street food in your own kitchen Americans are having a love affair... Cały opis
? points 42 b
71.41
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Kimchi Byung Hi Lim / Twarda
common.buy 92.77
Mezze Cookbook Salma Hage / Twarda
common.buy 140.52
Trejo's Tacos Danny Trejo / Twarda
common.buy 95.38
Zahav: A World of Israeli Cooking Michael Cook / Twarda
common.buy 108.72
Chez Panisse Desserts Lindsey Remolif Shere / Miękka
common.buy 87.86
Tacos Jordana Rothman / Twarda
common.buy 112.84
Zapowiedź
Practical Recipes in Turkish Cuisine Omur Akkor / Miękka
common.buy 55.16
Dolce Italiano Gina DePalma / Twarda
common.buy 123.77
Tacolicious Sara Deseran / Twarda
common.buy 78.13
Okra Virginia Willis / Twarda
common.buy 76.22
Truly Mexican Roberto Santibanez / Twarda
common.buy 127.68
Taco! Taco! Taco! Sara Haas / Miękka
common.buy 83.25
Basic To Brilliant, Y'all Virginia Willis / Twarda
common.buy 153.36
Awesome Coconut Milk Recipes Instructables.com / Miękka
common.buy 54.66

Discover the flavors of Mexican street food in your own kitchen Americans are having a love affair with the taco. What began as affection for the fast-food version--that hard yellow shell filled with ground beef and mysterious yellow cheese--has blossomed into an all-out obsession for the real thing, with upscale renditions and taco trucks popping up from coast to coast. Now, with Tacos, Tortas, and Tamales, chef Roberto Santibanez shows you how to recreate the thrilling, authentic flavors of the taquerias of Mexico in your own home. In addition to tacos, the book also explores the equally exciting Mexican sandwiches called tortas and hearty tamales, as well as salsas, condiments, fresh juices, and even desserts and refreshing margaritas. Author Roberto Santibanez is also the author of Rosa's New Mexican Table and Truly Mexican, as well as the chef and owner of Fonda restaurants in Brooklyn and Manhattan Santibanez's Truly Mexican was chosen as a New York Times Notable Cookbook of 2011 Using easy-to-find ingredients and simple techniques, this is the perfect introduction to real Mexican cooking for enthusiastic beginners and experienced cooks alike While the flavors you'll find here are exciting and complex, the cooking itself is anything but complicated. With Tacos, Tortas, and Tamales on your kitchen shelf, dinner will never be dull again.

Informacje o książce

Pełna nazwa Tacos, Tortas, and Tamales
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 224
EAN 9781118190203
ISBN 1118190203
Kod Libristo 04462349
Waga 698
Wymiary 188 x 210 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo