Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Taste of Heritage

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Taste of Heritage Joe Randall
Kod Libristo: 04915900
Wydawnictwo Hungry Minds Inc,U.S., październik 2002
The authentic meets the contemporary in this delicious collection of recipes from renowned Chef Joe... Cały opis
? points 59 b
99.69
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 13-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Direct Action: An Ethnography David Graeber / Miękka
common.buy 106.07
Pirate Activity Pad Phillip Clarke / Miękka
common.buy 32.82
Social Constructionism in Housing Research Keith Jacobs / Twarda
common.buy 855.64
Rapid Stage 7 Set A: Power Kids: Sky Boy Lou Kuenzler / Miękka
common.buy 53.08
Zurück auf Start Petros Markaris / Miękka
common.buy 48.59
Zapowiedź
Young Adults with Special Needs John Friel / Miękka
common.buy 147.59
Leopardgeckos Karsten Grießhammer / Twarda
common.buy 88.11
Radical Egalitarianism Felicity Aulino / Twarda
common.buy 391.19
Statistics in Toxicology / Twarda
common.buy 1 048.45
The Beatitudes: True Religion Robert Davidson / Miękka
common.buy 49.29
Around Chigusa Dora C. y. Ching / Twarda
common.buy 392.29
Ediths Tagebuch Patricia Highsmith / Miękka
common.buy 48.59
Social Work Management and Practice Sue Ross / Miękka
common.buy 194.39

The authentic meets the contemporary in this delicious collection of recipes from renowned Chef Joe Randall and twelve other top African American chefs, including Edna Lewis and Patrick Clark. Fueled by an exciting fusion of African, Southern, and New American traditions, this book is filled with fresh dishes that draw their inspiration from traditional ingredients and heritage recipes. From Chit lin Pizza on a Cornmeal Crust to Southern Fried Quail and Sweet Potato Brioche, here are the sophisticated signature dishes of today's African American cooking, along with heirloom recipes such as Hoppin' John, Creole Seafood Gumbo, and Barbara's Peach Cobbler.Joe Randall is a thirty year veteran of the food service industry. He is the founder of 'A Taste of Heritage Foundation', which addresses the career related issues impacting African Americans in the hospitality industry. A former executive chef, caterer, and restaurant owner, he is a frequent radio and TV guest and has been featured in several publications, such as "The Washington Post", "Ebony", "Food Arts", and "Southern Living". Toni Tipton Martin is a professional food journalist, contributing articles to many magazines and papers.She was the first African American to serve as the food editor of a major metropolitan daily newspaper, "The Cleveland Plain Dealer". She currently lives in Texas.

Informacje o książce

Pełna nazwa Taste of Heritage
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2002
Liczba stron 352
EAN 9780764567100
ISBN 0764567101
Kod Libristo 04915900
Wydawnictwo Hungry Minds Inc,U.S.
Waga 591
Wymiary 189 x 232 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo