Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Technology of Cheesemaking 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law
Kod Libristo: 01419065
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, lipiec 2010
Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemak... Cały opis
? points 684 b
1 147.88
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Miękka
common.buy 49.65
TOP
Art of Natural Cheesemaking David Asher / Miękka
common.buy 113.98
TOP
World Cheese Book DK / Twarda
common.buy 113.69
World Encyclopedia of Cheese Juliet Harbutt / Miękka
common.buy 66.00
The Nintendo GameCube Steven D Holder / Miękka
common.buy 133.49
Enchanted Tarot Monte Farber / Miękka
common.buy 44.62
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Twarda
common.buy 531.03
Fundamentals of Cheese Science Patrick F. Fox / Twarda
common.buy 967.38
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Twarda
common.buy 982.85
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Twarda
common.buy 915.66
Processed Cheese Science and Technology Mamdouh El-Bakry / Twarda
common.buy 979.30
Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Twarda
common.buy 724.33

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged since publication of the first book, the new chapters are included on milk handling prior to cheesemaking; packaging; and major advances in the control of the end user properties of cheese using key manufacturing parameters and variables.§The volume has been structured to flow through the discrete stages of cheese manufacture in the order in which they are executed in cheese plants - from milk process science, through curd process science, to cheese ripening science and quality assessment.§Overall, the volume provides process technologists, product development specialists, ingredients suppliers, research and development scientists and quality assurance personnel with a complete reference to cheese technology, set against the background of its physical, chemical and biological scientific base.

Informacje o książce

Pełna nazwa Technology of Cheesemaking 2e
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2010
Liczba stron 512
EAN 9781405182980
ISBN 1405182989
Kod Libristo 01419065
Waga 933
Wymiary 180 x 253 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo