Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Miękka
Książka Técnicas culinarias Gustavo Mayor Rivas
Kod Libristo: 13235199
Wydawnictwo Editorial Síntesis, S. A., sierpień 2002
Preparar y presentar elaboraciones básicas y platos elementales es el objetivo del estudio de la ter... Cały opis
? points 100 b
169.54
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Preparar y presentar elaboraciones básicas y platos elementales es el objetivo del estudio de la terminología, los conceptos, los métodos y las prácticas culinarias que presenta este libro. Las dos partes que lo componen responden a la necesidad tanto de alumnos como de profesores de integrar teoría y práctica, por lo que será una útil herramienta de trabajo para ambos. El libro ofrece una amplia gama de actividades en el aula especialmente diseńadas para ejercitar las técnicas culinarias en él expuestas.

Informacje o książce

Pełna nazwa Técnicas culinarias
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2002
Liczba stron 224
EAN 9788497560016
ISBN 8497560019
Kod Libristo 13235199
Waga 389
Wymiary 170 x 240
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo