Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Book on Pie: Everything You Need to Know to Bake Perfect Pies

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Book on Pie: Everything You Need to Know to Bake Perfect Pies Mark Weinberg
Kod Libristo: 25339179
Wydawnictwo Houghton Mifflin Harcourt, grudzień 2020
Look no further than The Book on Pie for the only book on pie you'll ever want or need. Erin Jeanne...
? points 73 b
124.08
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Dune Frank Herbert / Miękka
common.buy 38.25
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 92.63
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.73
TOP
Fairy Tale Stephen King / Miękka
common.buy 42.96
TOP
Dessert Person Claire Saffitz / Twarda
common.buy 110.46
Lomelino's Pies Linda Lomelino / Twarda
common.buy 97.94
Elegant Pie Karin Pfeiff-Boschek / Twarda
common.buy 84.32
Zingerman's Bakehouse Amy Emberling / Twarda
common.buy 100.04
Fearless Baker: Simple Secrets for Baking Like a Pro Erin Jeanne McDowell / Twarda
common.buy 95.44
Creative Eclairs Ruth Clemens / Miękka
common.buy 70.00
Zapowiedź
Pies & Tarts Annie Rigg / Twarda
common.buy 101.85
New Pie Chris Taylor / Twarda
common.buy 97.94
Rustic Fruit Desserts / Twarda
common.buy 67.09
Complete Book of Pies Julie Hasson / Miękka
common.buy 69.80
Zapowiedź
Empanadas Sandra Gutierrez / Twarda
common.buy 103.75

Look no further than The Book on Pie for the only book on pie you'll ever want or need. Erin Jeanne McDowell, New York Times contributing baker extraordinaire and top food stylist, wrote the book on pie, a comprehensive handbook t

Informacje o książce

Pełna nazwa Book on Pie: Everything You Need to Know to Bake Perfect Pies
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2020
Liczba stron 352
EAN 9780358229285
ISBN 0358229286
Kod Libristo 25339179
Waga 1308
Wymiary 260 x 211 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.47
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
Canapes Eric Treuille / Miękka
common.buy 92.63
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Twarda
common.buy 131.59
Sunday Suppers Karen Mordechai / Twarda
common.buy 113.46
Tarts Frederic Anton / Twarda
common.buy 60.78
Eat Smarter Shawn Stevenson / Twarda
common.buy 93.83
Book of Boro / Miękka
common.buy 74.60
Baking With Dorie Mark Weinberg / Twarda
common.buy 110.46
Zapowiedź
The Rosie Project Graeme Simsion / Miękka
common.buy 35.14
Happy Homemade: Sew Chic Yoshiko Tsukiori / Miękka
common.buy 75.10
National Trust Book of Scones Sarah Clelland / Twarda
common.buy 42.96

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo