Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Chemistry of Food

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Chemistry of Food Jan Velíšek
Kod Libristo: 02657410
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, luty 2014
A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes a... Cały opis
? points 470 b
803.27
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 138.30
TOP
Things I Wish You Knew Evelyne Mikulicz / Miękka
common.buy 20.44
TOP
Do It For Yourself (Guided Journal) Kara Cutruzzula / Pamiętnik
common.buy 53.41
TOP
2am Thoughts Makenzie Campbell / Miękka
common.buy 53.41
Merck Index Maryadele J. O'Neil / Twarda
common.buy 596.21
Hindu Goddesses David R. Kinsley / Miękka
common.buy 187.91
Tyranny of Big Tech / Twarda
common.buy 104.32
Wyprzedaż
Future Foods D. Julian McClements / Miękka
common.buy 106.23
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Twarda
common.buy 522.45
Chemical Process Technology 2e Jacob A Moulijn / Miękka
common.buy 383.64

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook. The first half of the book contains an introductory chapter and six chapters dealing with main macro- and micronutrients, and the essential nutritional factors that determine the nutritional and energy value of food raw materials and foods. It includes chapters devoted to amino acids, peptides and proteins, fats and other lipids, carbohydrates, vitamins, mineral substances and water. The second half of the book deals with compounds responsible for odour, taste and colour that determine the sensory quality of food materials and foods. It further includes chapters devoted to antinutritional, toxic and other biologically active substances, food additives and contaminants. Students, teachers and food technologists will find this book an essential reference on detailed information about the changes and reactions that occur during food processing and storage and possibilities how to manage them. Nutritionists and those who are interested in healthy nutrition will find information about nutrients, novel foods, organic foods, nutraceuticals, dietary supplements, antinutritional factors, food additives and contaminants.

Informacje o książce

Pełna nazwa Chemistry of Food
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 1124
EAN 9781118383810
ISBN 1118383818
Kod Libristo 02657410
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 2748
Wymiary 216 x 278 x 46
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo