Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

THE EVOLUTION OF THE SEPHARDIC CUISINE IN TURKEY

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka THE EVOLUTION OF THE SEPHARDIC CUISINE IN TURKEY Sibel Cuniman Pinto
Kod Libristo: 06905131
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2009
A culture's culinary 'repertoire' is influenced by its values, its religious structure, its socio- e... Cały opis
? points 110 b
187.89
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TRAICIONES N. Roberts / Miękka
common.buy 56.86
Trends in Radiation Sterilization of Health Care Products International Atomic Energy Agency / Miękka
common.buy 597.18
Social Capital and Welfare Reform Jo Anne Schneider / Twarda
common.buy 624.27

A culture's culinary 'repertoire' is influenced by its values, its religious structure, its socio- economic levels as well as the country s climate and geography. The Sephardic Jews expelled from the Iberian Peninsula in 1492 settled in the Ottoman Empire and brought with them a food culture that was influenced by their Spanish heritage. Today, they continue to keep alive their home-style cooking made up of natural, healthy and colorful dishes under the influence of the Mediterranean climate. The purpose of this book is to analyze the evolution of the Turkish Sephardic cuisine, in conjunction with the history of the Jews residing in Turkey. The book compares the Sephardic and Ottoman cuisines in order to show how both contributed to and enthusiastically embraced each other s culture. The analysis should be especially useful to professionals or anyone who may be interested to understand how a 'community cuisine' has survived for more than five centuries, and to provide some direction for the study of how it can continue to live on as an expression of the identity of an ethnic group in today s world of globalization.

Informacje o książce

Pełna nazwa THE EVOLUTION OF THE SEPHARDIC CUISINE IN TURKEY
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 96
EAN 9783838328973
Kod Libristo 06905131
Waga 148
Wymiary 159 x 219 x 7
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo