Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

The Extraction and Fermentation Process of Gallic Acid from Composition of Terminalia Species Leaves

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka The Extraction and Fermentation Process of Gallic Acid from Composition of Terminalia Species Leaves Surya Prakash
Kod Libristo: 19369203
Wydawnictwo Grin Publishing, listopad 2017
Research Paper (postgraduate) from the year 2018 in the subject Biology - Botany, grade: A, , course... Cały opis
? points 125 b
213.46
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Fruit Of Knowledge Liv Stromquist / Twarda
common.buy 83.18
EL BUEN DORMIR PERE LEON / Twarda
common.buy 78.86
The Love Sonnets of Proteus Wilfrid Scawen Blunt / Miękka
common.buy 66.74
Abstract Crossword 4B MR Francis Gurtowski / Miękka
common.buy 159.54
Handel Para Contrabajo: 10 Piezas F Easy Classical Masterworks / Miękka
common.buy 44.69
Spieler oder Trainer Mario Tutas / binding.
common.buy 223.18
Zapowiedź
Practical Guide to NLP Neil Shah / Miękka
common.buy 38.08
Club Life of London JOHN TIMBS / Miękka
common.buy 170.07
The King's Fall Patrick Rain / Miękka
common.buy 70.75
300 Medium to Hard Sudoku Puzzle Book 2019 Shaun Waller / Miękka
common.buy 59.22
Hinter unserem Horizont Elias J. Connor / Miękka
common.buy 151.63
Patching The Holes Sarah Loucks / Miękka
common.buy 46.99
For Love and Country: A Canadian Soldier's Story Ron And Merla Lawruk / Miękka
common.buy 45.29
Juicio y Sentimiento Jane Austen / Miękka
common.buy 38.38
Vexy Thing Imani Perry / Miękka
common.buy 135.39

Research Paper (postgraduate) from the year 2018 in the subject Biology - Botany, grade: A, , course: Biotechnology, language: English, abstract: Gallic acid is showed best results from fermentation process than extraction process due to biotransformation. In this research, the highest concentration of gallic acid was observed to be 8.7 to 9.0 microgram/ml from the soxhlet extraction and column chromatography process, and the concentration was increased to 9.7 microgram/ml from the fermentation process by Bacillus cereus species. The fermented extracts are showed with the maximum specific growth rate and the maximum yield factor (Yx/s) of Bacillus cereus are 0.3541 hr-1 and 0.234 microgram/ml. The non fermented extracts are showed the modelling equation for the quercetin yield extract was Es = 0.0721(1 - e-0.2867t). The model allowed good accordance with the experimental data by producing average absolute relative deviation from about 9.78 percent. Keywords: Terminalia species, Gallic acid, Fermentation, Extraction, Bacillus cereus

Informacje o książce

Pełna nazwa The Extraction and Fermentation Process of Gallic Acid from Composition of Terminalia Species Leaves
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 60
EAN 9783668679696
ISBN 366867969X
Kod Libristo 19369203
Wydawnictwo Grin Publishing
Waga 100
Wymiary 148 x 210 x 4
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo