Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

French Chef Handbook

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka French Chef Handbook Michel Maincent-Morel
Kod Libristo: 32691017
Wydawnictwo BPI, listopad 2020
The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a be...
? points 236 b
402.41
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 95.44
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 228.04
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP Wyprzedaż
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Twarda
common.buy 115.07
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 160.13
Canapes Eric Treuille / Miękka
common.buy 92.63
NoMad Cookbook Daniel Humm / Twarda
common.buy 405.81
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 105.85

The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners--a bestseller in the French chef community, now in English The acclaimed La Cuisine de R f rence is now available in its internationa

Informacje o książce

Pełna nazwa French Chef Handbook
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2020
Liczba stron 1208
EAN 9782857086956
ISBN 2857086954
Kod Libristo 32691017
Wydawnictwo BPI
Waga 3726
Wymiary 362 x 279 x 59
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 268.50
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 115.57
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 60.78
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 109.26
Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference Jean Michel Truchelut / Twarda
common.buy 314.87
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Twarda
common.buy 131.89
Tokyo New Wave Andrea Fazzari / Twarda
common.buy 128.99
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97
Pasta Antonio Carluccio / Twarda
common.buy 70.00
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 115.57
Zapowiedź
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Twarda
common.buy 70.00

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo