Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt Qadeer Ur Rehman Aftab
Kod Libristo: 15200342
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2015
Yoghurt was prepared from the milk of three cow breeds i.e. Red Sindhi, Thari and Bhagnari. A total... Cały opis
? points 81 b
138.54
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Ring des Generals Selma Lagerlof / Miękka
common.buy 46.71
Der Tag des Buchhalters Leska Beikircher / Twarda
common.buy 131.23
Zweifel, Zeit und Zuspruch Franz-Georg Ewers / Miękka
common.buy 47.41
Yo te quise más TOM SPANBAUER / Miękka
common.buy 116.13

Yoghurt was prepared from the milk of three cow breeds i.e. Red Sindhi, Thari and Bhagnari. A total of 10 batches (from milk of each breed) were prepared. All the yoghurt samples were analyzed for pH, chemical characteristics like moisture, fat, protein, lactose and ash. Chemical analysis of yoghurt produced from milk of three different cow breeds showed variation in composition. The pH value of yoghurt made from milk of Bhagnari was statistically higher than the yoghurt made from milk of Red Sindhi and Thari. The moisture content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi significantly high from the yoghurt of Thari and Bhagnari cow breed. The fat content of yoghurt made from milk of Bhagnari and Red Sindhi were statistically similar and significantly different from Thari, cow breed. The protein content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi was markedly higher than the yoghurt of Thari, Bhagnari cow breed. The lactose content of yoghurt made from the milk of Thari and Bhagnari was statistically similar and markedly high from Red Sindhi cow breed. The ash content of yoghurt made from the milk of Red Sindhi was significantly high from Thari and Bhagnari cows.

Informacje o książce

Pełna nazwa The Macro Nutrients and Calorific Values of Yoghurt
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 56
EAN 9783659930966
Kod Libristo 15200342
Waga 102
Wymiary 150 x 220 x 3
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo