Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture Donald Phillip Verene
Kod Libristo: 19696700
Wydawnictwo ibidem-Verlag, Jessica Haunschild u Christian Schon, październik 2018
The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on fo... Cały opis
? points 51 b
86.84
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Miękka
common.buy 289.55
Gaijin Cookbook Ivan Orkin / Twarda
common.buy 101.30
Wild Honey and Rye Ren Behan / Twarda
common.buy 119.44
Taverna Georgina Hayden / Twarda
common.buy 104.99
ANIMALES FANTASTICOS HARRY POTTER / Miękka
common.buy 71.68
LA TERCERA PUERTA ALEX BANAYAN / Twarda
common.buy 79.56
Believe in Yourself Keepsake Journals / Miękka
common.buy 32.30
Premium! Rob Cuesta / Miękka
common.buy 72.58
Stories from the Pews G Modele Clarke / Miękka
common.buy 96.51
Secrets from the Greek Kitchen David E. Sutton / Miękka
common.buy 186.95

The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on food and dining in human culture. It includes discussions of the nature of the first meals as found in Greek literature and the philosophy of history of Giambattista Vico, the Roman cookbook of Apicius (the first known cookbook), the cookbook of Artusi (the seminal cookbook of Italian cooking), Brillat-Savarin's Physiology of Taste, Plutarch's "Dinner of the Seven Wise Men," and Athenaeus' work on the Learned Banqueters (the Deipnosophists). These discussions are joined with contemporary observations on the importance of the traditions of home cooking and dining with friends as essential to the promotion of human well-being.

Informacje o książce

Pełna nazwa Science of Cookery and the Art of Eating Wel - Philosophical and Historical Reflections on Food and Dining in Culture
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 120
EAN 9783838211985
ISBN 3838211987
Kod Libristo 19696700
Waga 176
Wymiary 210 x 149 x 10
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo