Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking Joseph Provost
Kod Libristo: 02722543
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, czerwiec 2016
Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this wor... Cały opis
? points 200 b
340.47
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Way of Tarot Alejandro Jodorowsky / Miękka
common.buy 99.84
In Focus Tarot Steven Bright / Twarda
common.buy 60.40

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Informacje o książce

Pełna nazwa Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 544
EAN 9781118674208
ISBN 1118674200
Kod Libristo 02722543
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 956
Wymiary 237 x 159 x 31
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Idiot Fyodor Dostoevsky / Miękka
common.buy 17.86
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 163.14
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 163.54
TOP
Pixie's Astounding Lenormand Edmund Zebrowski / Miękka
common.buy 64.99
TOP
Hermetic Tarot Deck Godfrey Dowson / Karty
common.buy 70.98
TOP
The Art of Naruto Masashi Kishimoto / Twarda
common.buy 79.97
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 374.32
TOP
The Art of Game Design Jesse Schell / Miękka
common.buy 278.86
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 87.95
Book of Jewish Food Claudia Roden / Twarda
common.buy 119.11
Dark Psychology and Manipulation Travis James Carnegie / Miękka
common.buy 194.79
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 693.16
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Twarda
common.buy 218.16

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo