Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Sensory Evaluation of Dairy Products

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark
Kod Libristo: 01383004
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., październik 2008
The Sensory Evaluation of Dairy Products, Second Edition is for all who seek a book entirely devoted... Cały opis
? points 325 b
554.42
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 174.38
TOP
Turn of the Key / Miękka
common.buy 35.17
Classic American Cars: An Illustrated Guide Craig Cheetham / Twarda
common.buy 104.32
World Cheese Book DK / Twarda
common.buy 115.44
Pele: The Autobiography Pelé / Miękka
common.buy 51.60
How To Change Everything Naomi Klein / Miękka
common.buy 38.27
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Miękka
common.buy 531.97
Dairy Science and Technology Drake Ward / Twarda
common.buy 559.13
Dead Elvis Greil Marcus / Miękka
common.buy 144.31
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Twarda
common.buy 1 051.42
Key Notes on Food Science and Technology U. D. Chavan / Twarda
common.buy 375.52

The Sensory Evaluation of Dairy Products, Second Edition is for all who seek a book entirely devoted to sensory evaluation of dairy products and modern applications of the science. It is an excellent scientific reference for training in dairy product evaluation and is a practical guide to the preparation of samples for sensory evaluation. The book contains updates of the original text of the well-received first edition, as well as brand new material. This unique book is designed for professionals involved in many aspects of dairy production, including academic teaching and research, processing, quality assurance, product development and marketing. It is an invaluable tool for those who compete in the annual Collegiate Dairy Product Evaluation Contest.

Informacje o książce

Pełna nazwa Sensory Evaluation of Dairy Products
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 576
EAN 9780387774060
ISBN 0387774068
Kod Libristo 01383004
Waga 1042
Wymiary 241 x 167 x 37
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo