Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

The Technology of Cake Making

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka The Technology of Cake Making A. J. Bent
Kod Libristo: 05257135
Wydawnictwo Springer, Berlin, październik 2010
The popularity of the 1973 fifth edition of The Technology of Cake Making has continued in many of t... Cały opis
? points 644 b
1 096.93
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Kidnapped Robert Louis Stevenson / Miękka
common.buy 28.78
Expert Service-Oriented Architecture in C# 2005 Mauricio Duran / Miękka
common.buy 140.52
Sarcoma / Twarda
common.buy 653.76
NeXtFest Anthology / Miękka
common.buy 69.65
Interior Urbanism RICE CHARLES / Miękka
common.buy 140.32
Zapowiedź
Paras Versus the Reich Bernd Horn / Miękka
common.buy 77.15
Searching for God LOCKE / Miękka
common.buy 70.85
Sonny Boys, 1 DVD Neil Simon / DVD
common.buy 87.74
Memory as a Moral Decision Stephen P. Feldman / Twarda
common.buy 500.24
Eleanor Roosevelt Papers Eleanor Roosevelt / Miękka
common.buy 518.63

The popularity of the 1973 fifth edition of The Technology of Cake Making has continued in many of the English-speaking countries throughout the world. This sixth edition has been comprehensively revised and brought up to date with new chapters on Cream, butter and milkfat products, Lactose, Yeast aeration, Emulsions and emulsifiers, Water activity and Reduced sugar Eggs and egg products, Baking fats, and lower fat goods. The chapters on Sugars, Chemical aeration, Nuts in confectionery, Chocolate, Pastries, Nutritional value and Packaging have been completely rewritten. The increased need for the continuous development of new products does not of necessity mean that new technology has to be constantly introduced. Many of the good old favourites may continue to be produced for many years and they form suitable 'bench marks' for new product development. The sixth edition introduces the use of relative density to replace specific volume as a measure of the amount of aeration in a cake batter (the use of relative density is in line with international agreement). Specific volume is kept as a measurement of baked product volume since the industry is comfortable with the concept that, subject to an upper limit, an increase in specific volume coincides with improvement in cake quality.

Informacje o książce

Pełna nazwa The Technology of Cake Making
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 421
EAN 9781441947420
Kod Libristo 05257135
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 741
Wymiary 155 x 235 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo