Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Technology of Extrusion Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame
Kod Libristo: 06796503
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., październik 2012
Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interacti... Cały opis
? points 222 b
377.52
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Polar Obsession Paul Nicklen / Twarda
common.buy 200.48
Disconnect Keren David / Miękka
common.buy 35.02
Nutrient Requirements of Horses Committee on Nutrient Requirements of Ho / Twarda
common.buy 682.10
Group Theory Otto H. Kegel / Miękka
common.buy 192.30
Extra-Virgin Olive Oil Handbook Claudio Peri / Twarda
common.buy 992.36
Nutrient Requirements of Poultry Subcommittee on Poultry Nutrition / Miękka
common.buy 227.92
57 Original Auditions for Actors Eddie Lawrence / Miękka
common.buy 65.66
Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame / Twarda
common.buy 1 164.81
21 PIANO COMPOSITIONS ANDREW HILL / Miękka
common.buy 64.26
Boolean Functions Winfrid G. Schneeweiss / Miękka
common.buy 558.15
Arbroath and Forfar Railway Niall Ferguson / Miękka
common.buy 81.42
My Changes Scott Rubin / Miękka
common.buy 54.08
Pseudocereals and Less Common Cereals Peter S. Belton / Twarda
common.buy 516.53
Towards An Unknown Marx Enrique Dussel / Twarda
common.buy 889.57
Novel Developments in Stem Cell Mobilization Stefan Fruehauf / Twarda
common.buy 794.37

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. General predictive modelling is very difficult because ingredients are diverse and can vary considerably. Modelling tends to be product specifi- new product development tends to be by experimental designs and good fortune. The emphasis of this book is on the latest and potential applications of twin screw extrusion in food production, specifically co-rotating inter meshing screw extruders. Of course, in order to develop products and maximise the extruder potential in terms of energy, product quality and output, an overall understanding of the material flow mechanism, barrel fill length and rheology is essential. The book aims to give explanations and general guidance with examples of screw design, configuration and operat ing parameters for a variety of product categories. It is also intended to help production operators diagnose the symptoms of particular problems such as temperature control, quality variation, raw material inconsistency, etc. For the product development technologist there is more than one way to make a similar product. For example, equipment manufacturers recom mend difficult methods for producing flaked corn. In addition, their machines may differ from each other in terms of screw design, power/ volume ratio, screw tip/barrel clearance, etc. , making scale-up more prob lematic.

Informacje o książce

Pełna nazwa Technology of Extrusion Cooking
Autor N. D. Frame
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 253
EAN 9781461358916
ISBN 1461358914
Kod Libristo 06796503
Waga 415
Wymiary 155 x 235 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo