Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

The Theory and Practice of Brewing - Illustrated; Containing the Chemistry, History, and Right Application of All Brewing Ingredients and Products; Fu

Książka The Theory and Practice of Brewing - Illustrated; Containing the Chemistry, History, and Right Application of All Brewing Ingredients and Products; Fu William Littell Tizard
Kod Libristo: 12138454
Wydawnictwo Davidson Press, kwiecień 2010
This book comprises a comprehensive treatise on the theory and practice of brewing, including inform... Cały opis
? points 120 b
203.93
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Highly Sensitive Person's Workbook Elaine N. Aron / Miękka
common.buy 72.09
Sepp Holzer's Permaculture Sepp Holzer / Miękka
common.buy 106.00
Fritz John J. Moser / Twarda
common.buy 876.30
South Africa's Winelands of the Cape Gerald Hoberman / Twarda
common.buy 120.66
We Can Dream Melissa Bulger / Miękka
common.buy 77.28
Always October Bruce Coville / Digital
common.buy 72.19
Red Madness Gail Jarrow / Twarda
common.buy 67.61

This book comprises a comprehensive treatise on the theory and practice of brewing, including information on the chemistry, history, and right application of all brewing ingredients and products, as well as a full exposition of the principled of conversion and extraction in the mash-tun, along with comments on the philosophy of climate, season and site. A detailed text sure to appeal to the serious brewer, this book makes for a great addition to collections of brewing literature and is not to be missed. The chapters of this book include: 'Introduction', 'Ingredients', 'Malting', 'Water', 'Mashing', 'Sparging', 'Hops', 'Boiling', 'Cooling', 'Refrigeration', 'Fermenting Places', 'Ferments', 'Alcohol', 'Gentle Fermentation', 'Rapid Fermentation', 'Porter', 'Exports', 'Storing', 'Racking', et cetera. We are proud to republish this book here complete with a new introduction on brewing.

Informacje o książce

Pełna nazwa The Theory and Practice of Brewing - Illustrated; Containing the Chemistry, History, and Right Application of All Brewing Ingredients and Products; Fu
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 606
EAN 9781445588636
ISBN 1445588633
Kod Libristo 12138454
Wydawnictwo Davidson Press
Waga 761
Wymiary 140 x 216 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo