Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials ho-Kyun Rha
Kod Libristo: 01970203
Wydawnictwo Springer Netherlands
In recent years, the importance of material science, or the understanding of the physical properties... Cały opis
? points 237 b
402.39
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Persuasion in Greek Tragedy R. G. A. Buxton / Miękka
common.buy 231.76
Daran erinnere ich mich gern! Beate Wolf / Twarda
common.buy 115.57
Detektiv Conan. Bd.69 Gosho Aoyama / Miękka
common.buy 24.12
Trügerische Ruhe Tess Gerritsen / Miękka
common.buy 45.07
Vernarbte Herzen M. Blecher / Twarda
common.buy 62.02
Zapowiedź
Viel Glück! Anselm Grün / Karta
common.buy 23.63
The House I Loved Tatiana de Rosnay / Miękka
common.buy 60.13
L'être de plume Benetreau / Miękka
common.buy 78.48

In recent years, the importance of material science, or the understanding of the physical properties of food materials in the progress of food engineering, has become more recognized. Increasing numbers of basic and applied studies in this area appear in numerous journals and literature scattered around various disciplines. This 'Series in Food Material Science' is planned to survey, collect, organize, review and evaluate these studies. By doing so, it is hoped that this series will be instrumental in bringing about a better understanding of the physical properties of food materials, better communication among scientists, and rapid progress in food engineering, science and technology. This volume, Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materia/s, Volume I of the 'Series in Food Material Science', contains basic principles, methods and instrumental methods for determination and application of the modifi cation of physical properties. In this book, noted investigators in the subjects have pooled their knowledge and made it available in a condensed form. Every chapter is selfcontained with most of them starting with a review or introduction, including the viewpoint of the author. These should offer a beginner a very general introduction to the subjects covered, make the scientists and technologists in the field aware of current progress and allow the specialists a chance to compare different viewpoints.

Informacje o książce

Pełna nazwa Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials
Autor ho-Kyun Rha
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Liczba stron 428
EAN 9789027704689
Kod Libristo 01970203
Wydawnictwo Springer Netherlands
Waga 960
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo