Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials ho-Kyun Rha
Kod Libristo: 02190869
Wydawnictwo Springer, grudzień 2011
In recent years, the importance of material science, or the understanding of the physical properties... Cały opis
? points 154 b
262.26
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru

In recent years, the importance of material science, or the understanding of the physical properties of food materials in the progress of food engineering, has become more recognized. Increasing numbers of basic and applied studies in this area appear in numerous journals and literature scattered around various disciplines. This 'Series in Food Material Science' is planned to survey, collect, organize, review and evaluate these studies. By doing so, it is hoped that this series will be instrumental in bringing about a better understanding of the physical properties of food materials, better communication among scientists, and rapid progress in food engineering, science and technology. This volume, Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materia/s, Volume I of the 'Series in Food Material Science', contains basic principles, methods and instrumental methods for determination and application of the modifi cation of physical properties. In this book, noted investigators in the subjects have pooled their knowledge and made it available in a condensed form. Every chapter is selfcontained with most of them starting with a review or introduction, including the viewpoint of the author. These should offer a beginner a very general introduction to the subjects covered, make the scientists and technologists in the field aware of current progress and allow the specialists a chance to compare different viewpoints.

Informacje o książce

Pełna nazwa Theory, Determination and Control of Physical Properties of Food Materials
Autor ho-Kyun Rha
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 428
EAN 9789401017336
ISBN 9401017336
Kod Libristo 02190869
Wydawnictwo Springer
Waga 734
Wymiary 170 x 244 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo