Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Thermal Treatments of Canned Foods

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Thermal Treatments of Canned Foods Angela Montanari
Kod Libristo: 18679820
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, luty 2018
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information... Cały opis
? points 154 b
263.20
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Healing Light Lenormand Christopher Butler / Gra
common.buy 92.47
Odstřelovačské eso Bruno Sutkus / Twarda
common.buy 42.02
Hellenistic Philosophy Sellars / Twarda
common.buy 453.88
Skippyjon Jones 1-2-3 Judith Byron Schachner / Twarda
common.buy 35.00
Essays and Tales, Volume 2 John Sterling / Twarda
common.buy 196.19
Weltgeschichte Hans Delbruck / Twarda
common.buy 434.52
Mexico Roderic Ai. Camp / Twarda
common.buy 266.31
Der Opfergang vor den Toren Moskaus Otto Hirsch / Miękka
common.buy 93.88

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains how canned foods are different from other packaged foods, and illustrates and discusses their unique properties, including risks and failures. Canned foods are usually considered to offer a particularly long shelf-life and durability. An understanding of their properties and influences on their durability is therefore of great importance in the industrial production, and this Brief offers a compact introduction to this topic. The authors focus on thermally-preserved foods. They explain that the right choice of thermal treatment method (e.g. pasteurisation, sterilisation) as well as process parameters (e.g. time, temperature) is additionally influenced by criteria such as pH, water content, the presence and concentration of fatty molecules, of calcium, etc. So-called 'survival curves' can help in determining the methodology of choice, and the Brief introduces the reader to this concept. The authors also address defects and failures. They introduce selected indicators, which can help identifying failures of the entire food/packaging system, and demonstrate how image and visual analysis can be applied in quality controls. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.

Informacje o książce

Pełna nazwa Thermal Treatments of Canned Foods
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 53
EAN 9783319741314
ISBN 3319741314
Kod Libristo 18679820
Waga 113
Wymiary 155 x 235 x 3
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo