Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Truffle Boy Ian Purkayastha
Kod Libristo: 10981331
Wydawnictwo Hachette Books, luty 2017
Ian Purkayastha is New York City's leading truffle importer and boasts a devoted clientele of top ch... Cały opis
? points 55 b
93.92
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Piano Shop On The Left Bank T E Carhart / Miękka
common.buy 46.85
C. F. Martin & His Guitars, 1796-1873 Philip F Gura / Miękka
common.buy 109.07
Access 2016 / Miękka
common.buy 97.71
The Return of the Witch Paula Brackston / Miękka
common.buy 67.59
Deepest Grave JERI WESTERSON / Miękka
common.buy 76.07
Zapowiedź
Italia en la Vida y Obra de Quevedo Encarnación Juárez / Twarda
common.buy 225.34
12 Symphonies - Book 2: Nos. 7-12: Piano Duet Amadeus Mozart Wolfgang / Miękka
common.buy 91.72
Island Odyssey Cheryl Blaydon / Miękka
common.buy 63.01
Vida e Criacao Barroso Faria Marco Antonio / Miękka
common.buy 237.90
Your Own, Sylvia Stephanie Hemphill / Miękka
common.buy 33.29

Ian Purkayastha is New York City's leading truffle importer and boasts a devoted clientele of top chefs nationwide, including Jean-Georges Vongerichten, David Chang, Sean Brock, and David Bouley. But before he was purveying the world's most expensive fungus to the country's most esteemed chefs, Ian was just a food-obsessed teenager in rural Arkansas--a misfit with a peculiar fascination for rare and exotic ingredients. The son of an Indian immigrant father and a Texan mother, Ian learned to forage for wild mushrooms from an uncle in the Ozark hills. Thus began a single-track fixation that led him to learn about the prized but elusive truffle, the king of all fungi. His first taste of truffle at age 15 sparked his improbable yet remarkable adventure through the strange--and often corrupt--business of the exotic food trade. Rife with tales from the hidden underbelly of the elite restaurant scene, Truffle Boy chronicles Ian's high stakes dealings with a truffle kingpin in Serbia, meth-head foragers in Oregon, crooked businessmen and maniacal chefs in Manhattan, gypsy truffle hunters in the forests of Hungary, and a supreme adventure to find "Gucci mushrooms" in the Himalayan foothills--the land of the gods. He endures harsh failures along the way but rebuilds with tremendous success by selling not just truffles but also caviar, wild mushrooms, rare foraged edibles, Wagyu beef, and other nearly unobtainable ingredients demanded by his Michelin-starred clients. Truffle Boy is a thrilling coming-of-age story and the incredible but true tale of a country kid who grows up to become a force in the world of fine dining.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo