Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e Joseph Amendola
Kod Libristo: 04890614
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, wrzesień 2002
The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. T... Cały opis
? points 59 b
101.64
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 191.74
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 136.74
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 180.37
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 310.68
Wyprzedaż
Pie and Pastry Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 139.45
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Twarda
common.buy 93.00
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 145.08
How Baking Works James Morton / Twarda
common.buy 115.82
Fearless Baker: Simple Secrets for Baking Like a Pro Erin Jeanne McDowell / Twarda
common.buy 95.81
Business of Baking Michelle Z Green / Miękka
common.buy 84.65
Art of French Baking Ginette Mathiot / Twarda
common.buy 123.56
French Pastry 101 BETTY HUNG / Miękka
common.buy 76.61

The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That's why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola's invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking-whether it's selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

Informacje o książce

Pełna nazwa Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2002
Liczba stron 288
EAN 9780471405467
ISBN 0471405469
Kod Libristo 04890614
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 402
Wymiary 155 x 235 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo