Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Whisky Science

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Whisky Science
Kod Libristo: 33087453
Wydawnictwo Springer Nature Switzerland AG, sierpień 2020
This is a book about the science behind whisky:  its production, its measurement, and its flavor. Th... Cały opis
? points 316 b
531.03
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Berserk Deluxe Volume 5 Kentaro Miura / Twarda
common.buy 161.67
TOP
Before the Coffee Gets Cold Toshikazu Kawaguchi / Miękka
common.buy 46.79
TOP
Unite Me Tahereh Mafi / Miękka
common.buy 37.63
TOP
Classroom of the Elite (Light Novel) Vol. 1 Syougo Kinugasa / Miękka
common.buy 46.79
TOP
Crooked Kingdom Collector's Edition Leigh Bardugo / Twarda
common.buy 80.78
TOP
Warriors Manga: The Rise of Scourge Erin Hunter / Miękka
common.buy 34.37
TOP
Polar Bear, Polar Bear, What Do You Hear? Bill Martin / Leporelo
common.buy 37.43
TOP
Oxford Essential Russian Dictionary Oxford Dictionaries / Miękka
common.buy 30.04
The Grace Year / Miękka
common.buy 43.34
Untethered Soul Michael A. Singer / Karty
common.buy 62.95
Happy Sugar Life, Vol. 2 Tomiyaki Kagisora / Miękka
common.buy 45.31
Strange Hymn / Miękka
common.buy 46.30
Fundamentals of Distillery Practice Joseph A. Prochaska / Miękka
common.buy 169.74
The Sorcerer'S Secrets Jason Miller / Miękka
common.buy 67.97
Dance of a Burning Sea / Miękka
common.buy 39.79

This is a book about the science behind whisky:  its production, its measurement, and its flavor. The main purpose of this book is to review the current state of whisky science in the open literature. The focus is principally on chemistry, which describes molecular structures and their interactions, and chemical engineering which is concerned with realizing chemical processes on an industrial scale. Biochemistry, the branch of chemistry concerned with living things, helps to understand the role of grains, yeast, bacteria, and oak.  Thermodynamics, common to chemistry and chemical engineering, describes the energetics of transformation and the state that substances assume when in equilibrium. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.  There is also a dusting of history, a social science.

Informacje o książce

Pełna nazwa Whisky Science
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2020
Liczba stron 530
EAN 9783030137342
ISBN 3030137341
Kod Libristo 33087453
Waga 825
Wymiary 155 x 235 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo