Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n Colin T. Whittemore
Kod Libristo: 04954694
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, styczeń 2006
The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry pr... Cały opis
? points 875 b
1 494.90
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Haikyu!!, Vol. 29 Haruichi Furudate / Miękka
common.buy 37.27
Every Man for Himself and God against All Werner Herzog / Twarda
common.buy 102.42
Fugitive Six Pittacus Lore / Miękka
common.buy 44.69
Burn After Writing Sharon Jones / Miękka
common.buy 51.90
Zapowiedź
Silence Shusaku Endo / Miękka
common.buy 56.52
Robin Dave Itzkoff / Miękka
common.buy 79.07
Handbook of Modern Pig Farming H. M. Rikard-Bell / Miękka
common.buy 135.99
Animal Welfare Michael C. Appleby / Miękka
common.buy 329.42
Zapowiedź
Pathology of Laboratory Swine Kris Helke / Miękka
common.buy 1 044.70
Diseases of Swine, 11e Jeffrey J. Zimmerman / Twarda
common.buy 1 022.05

The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades. New husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and modern reproductive and genetic techniques have all come into being, together with the emergence of new health challenges. Now in its third edition, this long established reference book on the management, breeding, feeding, nutrition, health and welfare of pigs has been fully revised to provide clear and current information on both the practical and scientific aspects of the pig industry. With the help of a new panel of international experts and a senior editor, the overall structure now contains input from international centres across Europe and North America. This edition includes: updated versions of existing chapters; completely revised and new sections on: Pig meat and carcass quality, Reproduction, The maintenance of health, Nutritional value of protein and amino acids in feed stuffs, Value of fats and oils in pig diets, Product marketing, Environmental management, Simulation modelling; inputs from international authorities; and many tables, diagrams, photographs and figures.

Informacje o książce

Pełna nazwa Whittemore's Science and Practice of Pig Productio n
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2006
Liczba stron 704
EAN 9781405124485
ISBN 1405124482
Kod Libristo 04954694
Waga 1410
Wymiary 258 x 188 x 44
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo