Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Whole Beast Butchery

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Whole Beast Butchery Ryan Farr
Kod Libristo: 01346069
Wydawnictwo Chronicle Books, listopad 2011
DIY fever + quality meat mania = old-school butchery revival! Artisan cooks who are familiar with th... Cały opis
? points 81 b
136.30
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Zima Rotraut Susanne Bernerová / Leporelo
common.buy 43.75
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 157.73
Wagyu Book Katsuomi Koike / Miękka
common.buy 121.38

DIY fever + quality meat mania = old-school butchery revival! Artisan cooks who are familiar with their farmers market are now buying small farm raised meat in butcher-sized portions. Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling. This visual manual is the first to teach by showing exactly what butchers know, whether cooks want to learn how to turn a primal into familiar and special cuts or to simply identify everything in the case at the market.

Informacje o książce

Pełna nazwa Whole Beast Butchery
Autor Ryan Farr
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2011
Liczba stron 240
EAN 9781452100593
ISBN 1452100594
Kod Libristo 01346069
Wydawnictwo Chronicle Books
Waga 940
Wymiary 257 x 210 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Twarda
common.buy 94.12
TOP
Peppa Pig: Little Library collegium / Leporelo
common.buy 22.41
TOP
Pitmaster Andy Husbands / Twarda
common.buy 96.59
TOP
Bloodmarked Tracy Deonn / Miękka
common.buy 39.40
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Miękka
common.buy 109.23
TOP
Mastering the Nikon D850 Darrell Young / Miękka
common.buy 161.58
Mercedes-Benz W124 James Taylor / Twarda
common.buy 124.34
Meat Cookbook DK / Twarda
common.buy 113.97
Wyprzedaż
Peep Inside: Animal Homes Anna Milbourne / Leporelo
common.buy 34.36
Dry Aging Meat at Home Warren R Anderson / Miękka
common.buy 57.87
Interiors Now! 40th Ed. TASCHEN / Twarda
common.buy 89.87
The Book of Steak: Cooking for Carnivores Robin Donovan / Twarda
common.buy 28.63
Stranger Things: Darkness on the Edge of Town Adam Christopher / Miękka
common.buy 42.36

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo