Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Wytwarzanie ciasta oraz ksztaltowanie wyrobow piekarskich T.3.2. Podrecznik do nauki zawodu piekarz technik technologii zywnosci

Język PolskiPolski
Książka Miękka
Książka Wytwarzanie ciasta oraz ksztaltowanie wyrobow piekarskich T.3.2. Podrecznik do nauki zawodu piekarz technik technologii zywnosci Ewa Giemza
Kod Libristo: 12873523
Wydawnictwo WSiP, grudzień 2015
Podrecznik szczegolowo charakteryzuje poszczegolne rodzaje pieczywa i wyrobow piekarsko-cukierniczyc... Cały opis
? points 34 b
58.62
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Correspondance 1944-1959 Maria Casares / Miękka
common.buy 79.27
TOP
All Star Superman: The Deluxe Edition Frank Quitely / Twarda
common.buy 117.85
TOP
Sell It Like Serhant Ryan Serhant / Miękka
common.buy 47.60
TOP
Emma Jane Austen / Twarda
common.buy 38.78
TOP
Creature from Jekyll Island G. Edward Griffin / Miękka
common.buy 216.37
TOP
All the Math You Missed / Miękka
common.buy 113.44
Lady Midnight Cassandra Clare / Twarda
common.buy 69.84
X-men By Jonathan Hickman Vol. 1 Leinil Francis Yu / Miękka
common.buy 64.53
Zmien swoj mozg zmien swoje zycie Daniel G. Amen / Miękka
common.buy 52.91
This Is Where It Ends Marieke Nijkamp / Miękka
common.buy 42.18
Nie wszystko mogę mieć Przygody Fenka Zontek Ewa / Miękka
common.buy 12.62
Microsoft Power BI Quick Start Guide Devin Knight / Miękka
common.buy 437.86

Podrecznik szczegolowo charakteryzuje poszczegolne rodzaje pieczywa i wyrobow piekarsko-cukierniczych. Omawia najczesciej wystepujace bledy w trakcie przygotowania wyrobow piekarskich. Publikacja szczegolowo przedstawia budowe receptur piekarskich i obliczenia zwiazane z nimi. Liczne przyklady pomagaja uczniowi zrozumiec zasade najczesciej wystepujacych obliczen na omawianym etapie technologicznym. Publikacja koncentruje sie na przygotowaniu wszystkich surowcow, ktorych uzywa sie w produkcji pieczywa. Zawiera mnostwo praktycznych wskazowek. Opracowanie omawia szczegolowo procesy zachodzace w trakcie powstawania ciasta zytniego i pszennego. Przedstawia rozne metody technologiczne ich produkcji. Omawia otrzymywanie poszczegolnych wyrobow piekarskich zarowno metodami recznej obrobki jak i maszynowej.

Informacje o książce

Pełna nazwa Wytwarzanie ciasta oraz ksztaltowanie wyrobow piekarskich T.3.2. Podrecznik do nauki zawodu piekarz technik technologii zywnosci
Autor Ewa Giemza
Język Polski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 152
EAN 9788302157103
ISBN 8302157104
Kod Libristo 12873523
Wydawnictwo WSiP
Waga 238
Wymiary 170 x 240 x 7
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo