Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Yeast technology

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Yeast technology Gerald Reed
Kod Libristo: 02730475
Wydawnictwo Springer, kwiecień 2012
Yeasts are the active agents responsible for three of our most important foods - bread, wine, and be... Cały opis
? points 304 b
516.18
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Prophet Song Paul Lynch / Twarda
common.buy 70.90
TOP
Harry Potter Warner Bros Consumer Products Inc / Miękka
common.buy 46.76
The Summer I Turned Pretty Jenny Han / Miękka
common.buy 37.39
Yeast Chris White / Miękka
common.buy 69.50
Claude Cahun Gen Doy / Miękka
common.buy 173.32
Biogas Production Nagamani Balagurusamy / Twarda
common.buy 1 025.10
Jewels and Jewellery Clare Phillips / Miękka
common.buy 152.27
Crossings Danielle Steel / Miękka
common.buy 46.86
Abolition! Richard Reddie / Miękka
common.buy 64.02
Yeast Biotechnology / Miękka
common.buy 218.20
Yeast Biotechnology David R. Berry / Miękka
common.buy 1 025.10
Wind In The Willows - Reading Kenneth Grahame / CD Audio
common.buy 60.63
Learning Capoeira Greg Downey / Miękka
common.buy 504.61
Yeast 2e - Molecular and Cell Biology Horst Feldmann / Miękka
common.buy 353.63

Yeasts are the active agents responsible for three of our most important foods - bread, wine, and beer - and for the almost universally used mind/ personality-altering drug, ethanol. Anthropologists have suggested that it was the production of ethanol that motivated primitive people to settle down and become farmers. The Earth is thought to be about 4. 5 billion years old. Fossil microorganisms have been found in Earth rock 3. 3 to 3. 5 billion years old. Microbes have been on Earth for that length of time carrying out their principal task of recycling organic matter as they still do today. Yeasts have most likely been on Earth for at least 2 billion years before humans arrived, and they playa key role in the conversion of sugars to alcohol and carbon dioxide. Early humans had no concept of either microorganisms or fermentation, yet the earliest historical records indicate that by 6000 B. C. they knew how to make bread, beer, and wine. Earliest humans were foragers who col lected and ate leaves, tubers, fruits, berries, nuts, and cereal seeds most of the day much as apes do today in the wild. Crushed fruits readily undergo natural fermentation by indigenous yeasts, and moist seeds germinate and develop amylases that produce fermentable sugars. Honey, the first con centrated sweet known to humans, also spontaneously ferments to alcohol if it is by chance diluted with rainwater. Thus, yeasts and other microbes have had a long history of 2 to 3.

Informacje o książce

Pełna nazwa Yeast technology
Autor Gerald Reed
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 454
EAN 9789401197731
ISBN 9401197733
Kod Libristo 02730475
Wydawnictwo Springer
Waga 588
Wymiary 155 x 230 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo