Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja

Język ChorwackiChorwacki
Książka Twarda
Książka Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja Stuart Farrimond
Kod Libristo: 41635508
Wydawnictwo Školska knjiga d.d., listopad 2021
S pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuha... Cały opis
? points 83 b
142.61
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 7-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Slana i slatka kvasomanija Anita Šumer / Twarda
common.buy 109.63
TOP
Kako steći komunikacijske vještine Dale Carnegie / Miękka
common.buy 58.02
TOP
Mozak bez granica Jim Kwik / Miękka
common.buy 48.00
TOP
Iritantni kolege: I kako s njima Henrik Stenstrom Per / Miękka
common.buy 70.55
Glukozna revolucija Koncept izdavaštvo / Miękka
common.buy 85.68
Žene, hrana i hormoni Sara Gottfried / Miękka
common.buy 51.90
Ego je neprijatelj Ryan Holiday / Miękka
common.buy 79.77
Wyprzedaż
Instant psihotest David J. Lieberman / Miękka
common.buy 43.19
Umijeće čitanja misli Henrik Fexeus / Miękka
common.buy 59.62

S pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuhajte kao majstor! Usavršite svoje vještine i preobrazite način na koji kuhate. Zašto je kuhana hrana tako ukusna? Trebamo li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Kako prepoznati svježu ribu? Kako konzervirati ribu u kući? Kako uspješno skuhati rahlu rižu? Zašto kokice pucaju? Je li češnjak bolje zgnječiti ili nasjeckati? Kako skuhati povrće da se sačuvaju hranjivi sastojci? Kako svaki put skuhati sočnu i ukusnu ribu? Koju vrstu vrhnja koristiti za kuhanje? Možemo li spasiti presoljeno jelo? Kako ublažiti okus preljutog jela? U čemu je tajna karamelizacije?   Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno. Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici.

Informacje o książce

Pełna nazwa Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja
Język Chorwacki
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2022
Liczba stron 256
EAN 9789530622142
Kod Libristo 41635508
Wydawnictwo Školska knjiga d.d.
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Secret History Donna Tartt / Miękka
common.buy 36.57
TOP
SOLO LEVELING V08 V08 / Miękka
common.buy 69.54
TOP
Solo Leveling, Vol. 6 / Miękka
common.buy 69.54
TOP
Solo Leveling, Vol. 7 Chugong / Miękka
common.buy 69.54
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 395.77
TOP
Kućna pomoćnica Freida McFadden / Miękka
common.buy 83.68
TOP
Profinjeno umijeće stava j**e mi se Mark Manson / Miękka
common.buy 74.25
TOP
Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima Kishimi Ichiro Koga Fumitake / Miękka
common.buy 83.37
TOP
Nož Jo Nesbo / Miękka
common.buy 91.69
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.79
Harry Styles Aya Kanai / Twarda
common.buy 64.93
Metode Koncentracije (Croatian Version) Grigori Grabovoi / Miękka
common.buy 52.41
Expectant Father Armin A. Brott / Miękka
common.buy 59.12
Prestani previše razmišljati Nick Trenton / Miękka
common.buy 65.23
Crvendać Jo Nesbo / Miękka
common.buy 79.77

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo